Giv dine veninder en unik oplevelse

Drop vasketøjet og netflix på sofaen - inviter dine veninder med på et vinkursus og forkæl dem med lækker tapas. I skal blot læne jer tilbage, hygge amok og nyde hinandens selskab mens i bliver klogere på vin og mætte og glade. Ingen madlavning, opvask eller pligter - bare kvalitetstid med dine yndlings-veninder.

 

Måske i vil vide mere om hvordan man smager på vin? Finde jeres nye favorit-rødvin? Eller vide alt der er at vide om chardonnay? Vi finder det tema der passer til lige netop jer.

Praktisk info

Jeg kommer hen til jer med favnen fuld af gode vine, vinglas og rigeligt med skøn tapas. Afhængigt af temaet smager vi ca 6 vine.  I skal altså blot sørge for at i har et bord alle kan være omkring, stole, vandglas, vand og godt humør.

Prisen afhænger af hvor mange i er, om i har specielle ønsker og hvilke vine i gerne vil smage. Kurset er som udgangspunkt på omkring 2 timer.

  • Grundpris: 2500 kr
  • Vine: Alt fra 600 kr - tøm-bankkontoen
  • Ekstra time: 1000 kr

Ønskes en smagning udenfor Silkeborg Kommune kommer der et tillæg på 300 kr i transport

Ønskes der et par alkoholfrie alternativer til gravide, chauffører og den slags, så oplys det blot ved bestilling. Så sørger jeg for at der er noget spændende til alle.

Kontakt: hej@vinformidleren.dk / tlf: 40988034