Start festen med manér

Skal dagen starte fornuftigt inden I er klar til pinlige seancer på gågaden?

En polterabend skal være sjov og festlig, så hvad er bedre end at få humøret til tops med en sjov og anderledes vinsmagning? Glæd jer til et par timer hvor i skal smage gode vine, lege med sanserne og hygge jer en masse.

Vi snakker om smageteknikker (med et glas vin i hånden, naturligvis) og leger med at smage forskel på vinene. Det er vinsmagning helt nede på jorden, ingen spytspande, ingen snobberi og ingen dumme spørgsmål. I får helt konkrete eksempler på hvordan man smager på vin - og det er ikke mere kompliceret end at man stadig kan følge med efter et par glas.

Til sidst står den på dyst i blindsmagning inden jeres polterabend fortsætter videre - måske bruden skal udfordres?

Vinene er udvalgt med særligt fokus på at sætte gang i jeres festlige dag - men har i specielle ønsker til temaer så sig endelig til. Send blot en mail med ønsker, så fikser vi et festligt arrangement til jer!

Ugen efter tømmermændene...

... viil I glæde jer over, at kunne imponere til næste familiemiddag med jeres viden om smageteknik så i kan udbryde "mmm god høj syre!" og "nej nej tanninerne er slet ikke integreret" og sætte Onkel Hans, ham der altid belærer jer om vin, til vægs. I vil blive bedre til at vælge den rigtige vin til maden - og vide hvad i skal sige til jeres vindame i butikken når i skal have hjælp til at finde en god vin i kan lide.

 

Praktisk info

Jeg kommer hen til jer med favnen fuld af gode vine, vinglas og lidt brød til at rense ganen med mellem vinene. Afhængigt af temaet smager vi 6-8 vin.  I skal altså blot sørge for at i har et bord alle kan være omkring, stole, vandglas, vand og godt humør.

Prisen afhænger af hvor mange i er, om i har specielle ønsker og hvilke vine i gerne vil smage. Kurset er som udgangspunkt på omkring 2 timer.

  • Grundpris: 2500 kr
  • Vine: Alt fra 600 kr - tøm-bankkontoen
  • Ekstra time: 1000 kr

Ønskes en smagning udenfor Silkeborg Kommune kommer der et tillæg på 300 kr i transport

 

Ønskes der et par alkoholfrie alternativer til gravide, chauffører og den slags, så oplys det blot ved bestilling. Så sørger jeg for at der er noget spændende til alle.

Kontakt: hej@vinformidleren.dk / tlf: 40988034