Vinformidleren er mig, Louise, 32 år ung.

I sommers flyttede jeg med min kæreste og vores søn til Silkeborg

 • Oprindeligt er jeg uddannet cand.mag i historie, italiensk og dansk, jeg elsker gode fortællinger og at formidle viden.
 • Har tidligere undervist i italiensk sprog og madlavning på aftenskole
 • Vinuddannelser:
  • Grundkursus hos Dansk Sommelier Uddannelse
  • Wine and Spirit Educational Trust, WSET, level 2 i vin og spiritus
  • WSET 3 i vin
  • Nu certificeret sommelier

Det der optager mig mest...

... er selve det at smage på vin - det at lære vinens forskellige elementer at kende, at forstå dem, vide hvordan man smager dem og hvordan de skal spille sammen. At kunne smage på syre, sødme, tanniner og alkohol. For mig er det noget af det mest grundlæggende og vigtige at kunne, også som almindelig forbruger. Vin er ikke en lukket verden kun for de udvalgte. De fleste voksne mennesker nyder vin en gang om ugen eller deromkring og man behøver ikke være sommelier for at have lyst til at vide lidt mere om vin.

Jeg elsker at smage ny vin og og endnu mere at blive overrasket. Det er en af grundende til at jeg forsøger at blindsmage så ofte som muligt. For tiden er det meget hvidvin der fylder hos mig - tør, mineralsk riesling, let fadlagret chardonnay, danske hvidvine på nye druesorter, engelske vine. Vinverden er stor og uendelig og der er så meget spændende man kan prøve.

Vinviden er min store passion og jeg forsøger altid at formidle det så det er lærerigt, sjovt og vedkommende. Hvis det lyder som noget for dig er du kommet til det rigtige sted.

Velkommen til Vinformidleren.

vin, fermentable

Tjek mine anmeldelser

På Vivino.com anmelder jeg løbende de vine jeg smager på

Kontakt: hej@vinformidleren.dk / tlf: 40988034